Чоловік Тимошенко зустрівся з незнайомкою

11 лютого 2013, 10:27

Поки екс-прем'єр Юлія Тимошенко відбуває покарання у Качанівській колонії, її чоловік Олександр роз’їжджає Прагою на дорогій автівці.

Крім того, програмі "Табу" вдалося зняти кадри, на яких чоловік Тимошенко зустрічається з невідомою жінкою та зникає з нею на годину в одному з будинків.

Олександра Тимошенка, який торік отримав політичний притулок у Чехії, часто можна побачити в офісній будівлі у самому центрі Праги.

Там, на 4-му поверсі розташована організація "Українсько-європейська перспектива", заснована колишнім міністром економіки Богданом Данилишиним.


Олександр Тимошенко біля офісу "Українсько-європейської перспективи"

У такій собі конспіративній квартирі збираються українські опозиціонери у вигнанні. Серед них є і чоловік Юлії Тимошенко.

На кадрах, знятих журналістами "Табу", видно, як Олександр Геннадійович під’їжджає на останній моделі "Audi TT". На тлі малолітражок місцевих мешканців, машина Тимошенка впадає в очі.

В Україні подібні моделі коштують від 50 тисяч доларів

Віддавши якусь коробку молодій жінці, Олександр їде на зустріч з іншою жінкою. З нею він зникає на годину в одному з будинків. Вийшовши, вони довго розмовляють, а потім прощаються. Тимошенко сідає в автівку та їде геть.

Тимошенка бачили з невідомою жінкою

Стоп-кадри з відео "1+1" на Youtube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів