Lady Gaga не може ходити

13 лютого 2013, 13:24

Американській співачці Lady Gaga поставили небезпечний діагноз - запалення оболонки суглобів. Співачка заявила, що не може ходити і припиняє концертну діяльність.

Про це зірка написала у своєму Twitter.

"Я приховувала травми і біль від свого колективу кілька місяців, молячись про те, щоб вилікуватися, але після вчорашньої вистави я не можу ходити. Сподіваюся якомога швидше впоратися з хворобою і повернутися до своїх шанувальників", - поділилася співачка.

Через проблеми зі здоров'ям зірка була змушена перенести чотири концерти північноамериканської частини свого світового турне, яке триває вже два роки.

Lady Gaga скасувала концерти через хворобу ніг

Американські ЗМІ писали, що в 2010-му році лікарі виявили у Lady GaGa вовчак - захворювання сполучної тканини, що характеризується імунокомплексним ураженням.

Через це захворювання імунна система людини виробляє антитіла, які ушкоджують ДНК здорових клітин, в першу чергу, сполучної тканини.

У сім'ї співачки від вовчака у віці 19 років померла її тітка Джоанн, пише "NEWSru.com".

Нагадаємо, у листопаді 2011-го року Lady GaGa впала на сцені під час церемонії музичної премії "MTV Europe". Але вона зуміла обіграти своє падіння, і про нього писали, як про забавний казус.

У червні 2012-го під час свого третього концерту в Окленді співачка отримала струс мозку після того, як на неї впала частина металевої конструкції.

Фото з Twitter Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів