Періс Хілтон попросилася заміж?

14 лютого 2013, 16:49

Схоже, світська левиця Періс Хілтон нарешті дозріла до шлюбу.

Подейкують, 31-річній білявці настільки закортіло заміж, що вона сама зробила пропозицію своєму юному коханцеві, моделі Ріверу Вііпері.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Періс попросила руки Рівера, бо багато її подруг заручені або вже заміжні та мають дітей, а вона не хоче бути якоюсь сумною, старою невдахою, що лишилася на полиці", - пояснює інформатор.


Періс Хілтон умовила 21-річного парубка взяти її заміж?

"Це надзвичайно імпульсивно, бо вони разом лише кілька місяців, але Періс вірить у те що Рівер – той єдиний… Він з ентузіазмом відповів їй "Так", але вони поки що тримають заручини в секреті", - додає він.

Зі слів джерела, 21-річний парубок на диво добре впливає на Періс, і вона сама це бачить. Рівер має дуже легку вдачу і вміє заспокоювати подругу, коли та через щось дратується.

"Вона відчуває, що її часи дикої крихітки вже позаду, і хоче спокою, який приходить зі шлюбом... Періс відчуває, що нарешті знайшла Містера Ідеал, хоча він і на десять років молодший", - каже інформатор.

Нагадаємо, Рівер і Періс почали зустрічатися восени. У 2011-му році тусовщиця казала, як її засмучує те, що вона до 30 років не вийшла заміж та не завагітніла. Хілтон планувала здійснити обидва пункти за 2-5 років.

Фото Reuters з сайту celebomb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів