Лепс пригрозив журналістам фізичною розправою

15 лютого 2013, 17:15

Російський співак Григорій Лепс пообіцяв ламати журналістам коліна палицею, якщо вони будуть лізти у його особисте життя та писати неправду.

Про це повідомляє "Lenta.ru" з посиланням на "Коммерсант-Online".

З такою заявою Лепс виступив на розширеному засіданні Комітету Держдуми з інформаційної політики, що відбувся 14-го лютого.

Критикуючи журналістів, Григорій заявив, що він готовий "заспокоїти всіх виродків" і за необхідності "відсидіти у в'язниці" за свої дії.


Він також зазначив, що діячі шоу-бізнесу готові "найняти приватних детективів, і… всі скелети в шафах журналістів будуть знайдені".

"Знайдемо, як ви поводилися в школі, як вас били в туалеті або знімали трусики в дитячому садку. Цього хочете? Отримайте", - звернувся Лепс до журналістів, які також були присутні на засіданні.

Лепс пообіцяв журналістам ламати ноги за брехню

Обурення Лепса викликала якась історія, коли журналісти проникли в його будинок, що будується.

До слова, Григорій був запрошений на засідання комітету разом із співаками Валерієм Меладзе і Стасом Міхайловим, які в цілому підтримали позицію свого колеги, але були менш категоричні у висловлюваннях.

Михайлов, наприклад, обурився, що журналісти називають публіку на його концертах "бидлом", а також публікують "відверту брехню" і порушують недоторканність особистого життя зірок шоу-бізнесу.

Меладзе, зі свого боку, закликав журналістів поважати виконавців і пообіцяв, що ті будуть відповідати їм тим же.

Засідання комітету було присвячене обговоренню поправок до закону про захист приватного життя.

Фото "Московского комсомольца"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів