Волочкова: Я не брала кредит на весілля

18 лютого 2013, 13:12

Скандальна балерина Анастасія Волочкова заявила, що не брала кредит, аби зіграти пишне весілля з Ігорем Вдовіним.

Про це вона написала у своєму Live Journal.

Як відомо, тиждень тому одне з російських видань поширило новину про те, що Волочкова брала кредит на весілля. Втім, за словами Насті, це повна маячня.

"Так шкода, що залишилося мало справжніх професійних репортерів, які оперують фактами, а не вигадують статті, спираючись на неперевірену інформацію, абсолютно не розібравшись у ситуації", - зауважила Волочкова.


Чутки про весілля у кредит начебто розпустив танцюрист шоу-балету балерини Марат Корольов. Але сама танцівниця заявляє, що з нею ніколи не працював чоловік з таким іменем.

Балерина заперечила чутки про весілля у кредит

"У моїй команді ніколи не було танцюриста Марата Корольова, на якого посилаються в "газеті", тому це джерело інформації - вигадане, це галюцинація запаленого мозку "журналістки", - заявила балерина.

"Я ніколи не брала кредит у банку і не оплачувала весілля, ніякої повинності Ігоря переді мною не існувало і не існує. У кожній родині можуть траплятися розбіжності, і складатися неоднозначні відносини. Але ми разом виховуємо нашу дочку, і Ігор завжди бажаний гість у нашому домі", - наголосила Волочкова.

Також балерина зауважила, що між нею та Вдовіним немає фінансових боргів, але є певні бізнес-зобов'язання.

Цікаво, що поки Волочкова писала ці рядки, їй нібито зателефонувала та сама авторка брехливої новини.

"І зізналася в тому, що вигадала цю статтю, тому що "тема цікава, але нічого не відомо, а писати щось треба..." – повідомила Анастасія.

"На жаль, вона не може відкрито зізнатися у своїй брехні, а я завжди доношу до вас правду. Якщо ви робите якісь дії, говорите слова, то майте честь і гідність відповісти за них, і не ховати своє обличчя під псевдонімами, не маючи жодних підстав та доказів", - закликала Волочкова.

Фото з Live Journal Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів