Болдуїн хотів придушити репортерку?

19 лютого 2013, 13:41

Американський актор Алек Болдуїн став героєм чергового скандалу. Темпераментна зірка знову посварився з представниками ЗМІ, справа дійшла до поліції.

Офіційні скарги одне на одного подали Болдуїн та фотограф видання "New York Post".

Репортерка на ім'я Тара Палмері та фотограф на прізвище Міллер підійшли до актора на вулиці. Вони хотіли взяти в того коментар щодо судового позову одного з учнів його дружини, інструкторки з йоги Хіларії Томас. Чоловік звинуватив її в тому, що травмувався під час заняття.

Болдуїн каже Палмері, що хоче її придушити?

Болдуїн, вочевидь, не мав великого бажання це обговорювати, бо взяв Тару за руку і сказав їй: "Хочу придушити тебе до смерті".


Не добирав він слів і в розмові з фотографом. Як стверджує ображена сторона, Болдуїн назвав Міллера наркоманом та наркодилером, який щойно вийшов із тюрми. Темношкірий фотограф розцінив це як вислів расистського характеру. Також Алек буцімто зовсім не чемно згадав матір Міллера.

Речник Болдуїна назвав цю історію цілком неправдивою. У своєму Twitter актор написав, що подав на фотографа скаргу до поліції. Це повідомлення згодом було видалене.

Нагадаємо, влітку в Болдуїна також відбулося зіткнення з фотографом, щоправда, з іншого видання. Тодідійшло навіть до бійки.

Прінтскрін з сайту "New York Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів