Донька Х'юстон вагітна і хоче себе вбити?

19 лютого 2013, 16:30

Подейкують, донька співачки Вітні Х'юстон Боббі Крістіна перебуває в дуже непростому становищі.

Якщо вірити джерелам, 19-річна дівчина може виявитися вагітною. Ще вона потерпає від депресії та думає про самогубство.

Про це пише "The Showbiz Spy".

"Уже кілька тижнів вона виглядає так, ніби вагітна, і це дуже тривожить, бо вона знову зійшла з рейок, потерпає від депресії", - стверджує інформатор.


Якщо Кріссі справді при надії, то батьком дитини має виявитися не її екс-наречений та нерідний брат, Нік Гордон. Ці двоє розійшлися в листопаді, і дівчині без нього кепсько.

"Навіть попри те, що сім'я спершу не схвалила її бойфренда Ніка, коли вони з Кріссі зійшлися, тепер вони хочуть, щоб він повернувся до її життя і взяв її під контроль", - каже джерело.

Боббі Крістіна завагітніла та впала в депресію?

"Вони знають, що він – єдина людина, котра заспокійливо на неї впливає. Він дуже турботливий щодо неї та, треба сподіватися, втримає її від саморуйнування", - додає співрозмовник видання.

Бабуся Кріссі, її дядько та тітка сподіваються, що дівчина слухатиметься Ніка. Його підтримка потрібна їй особливо зараз, коли минув рік після смерті Вітні Х'юстон.

"Кріссі досі плаче за матір'ю і не може повірити, що вона померла… Коли наближалися роковини смерті Вітні, вона ставала все сумніша", - свідчить джерело.

У Кріссі бували різкі зміни настрою, дівчина плакала, лютувала та відмовлялася від будь-чиєї допомоги.

"Нещодавно Боббі Крістіна так занепала духом, що відкрито дала зрозуміти, що думає про самогубство… Вона сказала: "Без мами я – ніщо. Я не можу бути сама. Хочу бути з мамою", - каже інформатор.

Нагадаємо, після смерті Вітні її дочка пережила нервовий зрив і опинилася в лікарні. Ще тоді близькі побоювалися, що вона вкоротить собі віку.

Фото Reuters з сайту enstarz.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів