Lady Gaga прооперували

21 лютого 2013, 12:11

Шанувальники американської поп-зірки Lady Gaga можуть зітхнути з полегшенням: операція на її нозі уже позаду.

Співачку госпіталізували в середу та провели хірургічне втручання. Про перебіг подій Lady Gaga писала на своєму офіційному сайті та в Twitter.

"Наразі їду на операцію. Дуже вдячна вам за те, що надсилаєте мені любов та підтримку. Ви мені наснитеся", - написала вона на сайті ladygaga.com.

У наступному своєму повідомленні, написаному вже після операції, співачка подякувала своїм "монстрам", котрі дали їй багато сил.


Lady Gaga прооперували

"Все відбулося дуже швидко, але коли настала ця мить, я подумала про численні історії та переживання з вашого життя, якими ви поділилися зі мною. Коли я зустрічаючалася з вами за лаштунками, читала ваші листи, спостерігалаи за тим, як ви спілкуєтеся з фанами по всьому світі, створюючи спільноту, яка підтримує одне одного – ви мене вразили", - зазначила співачка.

"Коли мене сьогодні везли на операцію, я думала про ваш біль та вашу стійкість… Я собі подумала, я жива, я живу своєю мрією, а це – лише горбок на дорозі", - поділилася Lady Gaga.

Нагадаємо, через запалення оболонки суглобів співачка мусила скасувати всі свої найближчі концерти. Зірка пересувається в інвалідному візку, якому навіть дала ім'я.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів