Шепелєв розповів про секс із досвідченою Фріске

27 лютого 2013, 10:39

Батько майбутньої дитини співачки Жанни Фріске телеведучий Дмитро Шепелєв зізнався, чому йому подобаються старші жінки.

Шоумен розповів, що його не бентежить 8-річна різниця у віці з Жанною, пише "Экспресс-газета" з посиланням на колонку Шепелєва у журналі "Glamour".

На сторінках видання 30-річний Дмитро міркує про "стосунки з жінкою, яка старша за свого обранця".


При цьому Шепелєв зізнається, що його не приваблюють ровесниці - старші і досвідченіші жінки для нього куди цікавіші.

На думку телеведучого, різниця у віці має значення, коли "обраниця постійно забуває твоє ім'я, в її сивому волоссі бігуді, в сумочці - рецепти з поліклініки".

Не влаштовують Шепелєва інфантильні дівчата в шапках і з "маминими бутербродами" в сумці - "однолітки, але є відчуття, що поруч школярка".

Шепелєва розповів, чим його привабила Фріске

Ідеал для Дмитра - жінка, яка старша за нього на 8-10 років:

"Припустимо, вона старша - на 8, на 10 років. У цьому чимало плюсів для вас обох. Вона вже не соромиться ні тебе, ні себе в ліжку і знає, як здивувати. Вона точно знає, чого хоче від стосунків і від чоловіка, і тому між вами ясність і ніякої метушні. Вона не стане довго витрачати час на ревнощі і з'ясування "що я для тебе значу" і "куди ми йдемо".

Озвучивши всі плюси "нерівних відносин", Дмитро підсумовує: він абсолютно не вірить в різницю у віці. А всім, хто не розділяє його думку, радить "не пхати носа".

"Скільки разів ми чули слова тих, кого чуже життя хвилює більше за своє: "вона для нього занадто стара", "вона йому не пара"? У мене є тільки одна відповідь: "Це для вас вона не та, а для мене в самий раз". Коротше, не пхайте ніс... Я не вірю в різницю у віці. Тільки в любов", - резюмував Шепелєв.

Нагадаємо, наразі 38-річна Жанна Фріске виношує сина від телеведучого Дмитра Шепелєва. Співачка перебуває у Маямі, де й збирається народити малюка.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів