Екс-коханка заплатить "наполовину свині" Стросс-Кану 50 тисяч

27 лютого 2013, 13:09

Колишній глава Міжнародного валютного фонду Домінік Стросс-Кан не зміг домогтися судової заборони на поширення книги Марсель Якуб про її роман з ним.

Однак жінку зобов'язали виплатити екс-коханцю 50 000 євро в якості компенсації морального збитку, повідомляє "The Telegraph".

Суд вирішив, що Якуб порушила право на особисте життя Стросс-Кана та назвала його "наполовину людиною, наполовину свинею" у своїй книзі "Красуня і чудовисько".


Марсель Якуб заплатить Стросс-Кану 50 тисяч євро

Тож тепер скандальний опус про інтимне життя екс-глави МВФ надійде у продаж після того, як у кожен з 40 тисяч примірників буде вкладено спеціальне повідомлення.

Книга Марсель Якуб мала з'явитися на прилавках 27-го лютого.

Адвокати Стросс-Кана намагалися через суд заборонити продаж книги. Окрім цього юристи вимагали від екс-коханки 100 тисяч євро за моральні збитки.

Екс-коханка назвала Стросс-Кана "наполовиною свинею"

У своїй книзі "Красуня і чудовисько" Якуб розповідає про роман зі Стросс-Каном, який тривав з січня по серпень 2012-го року.

Жінка також написала про скандал зі звинуваченням екс-голови МВФ у сексуальних домаганнях до покоївки нью-йоркського готелю в травні 2011-го року, а також про його двадцятирічний шлюб з Анн Сінклер, який закінчився в липні 2012-го.

Уривки з книги були опубліковані кілька днів тому в журналі "Le Nouvel Observateur", який також фігурував у позові Стросс-Кана.

Скріншот "The Telegraph" та фото з amazon.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів