Бріджит Бардо відвоювала старих слонів?

28 лютого 2013, 18:20

Французька актриса Бріджит Бардо, котра погрожувала "втекти" з Франції, якщо в ліонському зоопарку присплять старих слонів, поки що може зітхнути з полегшенням.

Державна рада країни призупинила це рішення. Відомство наказало провести додаткові обстеження тварин.

Про це повідомляють "NEWSru.com" із посиланням на місцевий портал "Lyon".

У рішенні ради говориться, що воно є "проміжним, винесеним у надзвичайних обставинах" та забороняє вбивати слоних Бебі та Непал до проведення "ретельного розслідування".


Буде визначено, чи справді тварини хворіють на туберкульоз і становлять загрозу, та чи було законним рішення щодо того, щоби їх приспати.

"Протеже" Бардо поки що житимуть

"Це велике полегшення. Ми не маємо права присипати тварин задля обережності. Це огидно. Бебі и Непал були ізольовані протягом понад двох років, вони не являють собою загрози", - прокоментувала Бріджит Бардо цю новину, пише "Contact Music".

"Вони – літні пані. Тепер ми мусимо знайти для них підходяще місце, дбати про них та лишити їх у спокої", - додала 78-річна актриса.

Справу слонів далі розглядатиме адміністративний суд. Якщо він визнає рішення ліонських посадовців законним, на слонів таки чекає смерть.

Нагадаємо, на початку січня Бріджит Бардо заявила, що готова стати громадянкою Росії. Щоправда, згодом вона зізналася, що ця погроза була лише способом "копнути під дупу французький уряд", котрий не реагував на її заклики урятувати слоних.

Деякі французькі політики публічно покепкували з заяви Бардо, зокрема порадили їй побратися з новоспеченим російським громадянином Жераром Депардьє та оселитися у Сибіру.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів