Джеджула нарешті побачив сина

1 березня 2013, 13:27

Шоумен Андрій Джеджула нарешті побачив свого сина Даніеля. Після переговорів Санта Дімопулос та Андрій змогли досягти компромісу.

Про це Джеджула розповів "Комсомольській правді в Україні".

"Так, ми сіли за стіл переговорів. Санта зателефонувала мені і запропонувала обговорити питання, пов'язані із сином. Я якийсь час думав, але потім вирішив, а чому ні. Ми обидва втомилися від цього непорозуміння", - повідомив ноумен.

Тепер Андрій два тижні спілкуватиметься з сином, перш ніж підписати договір.


"Я два тижні в тестовому режимі буду спілкуватися з сином, щоб зрозуміти, як ми з його мамою зможемо підписати договір про його зміст. Що ж до моїх юридичних претензій до Санти, то це питання теж вирішуване. Зрозумійте, для мене у всій цій історії принципово бачити дитину, а не засадити у в'язницю мати свого сина", - пояснив Джеджула.

Санта з Андрієм нарешті дійшли згоди

Також Андрій розповів, що хлопчик спочатку здивувався, побачивши тата, якого не бачив півроку.

"Спочатку у нього був секундний ступор, а потім він побіг до мене. Я нічого не можу сказати - мама не налаштовувала сина проти мене, ми дуже добре зустрілися. Я ледве стримався, щоб не розплакатися. Але навіщо малюка лякати. Я і батьків попросив, щоб стримували свою радість - не накидалися на онука", - зазначив Андрій.

Нагадаємо, боротьба за сина між колишнім подружжям триває вже півроку.

Фото "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів