В матері Могилевської беруть автографи

1 березня 2013, 15:45

Для співачки Наталії Могилевської мама є найближчим порадником у житті. З дитинства зірка прислухалася до батьків і не шкодує про це.

Крім того, Наталія розповіла "Gazeta.ua", чому в її мами беруть автографи.

"Саме мама колись дала мені найціннішу пораду в житті. Взимку хлопці кидали в мене сніжки. Я приходила додому, плакала: "Мама, що робити? Вони за мною йдуть всю дорогу і сніжки кидають". А вона відповіла: "Не звертай уваги. Оскільки звернути на це увагу нижче твого достоїнства. Ти не повинна навіть це помічати", - розповіла Могилевська.

Могилевська й досі дослухається до порад мами

"А тато казав: "Ніколи не цілуйся з хлопцем на першому побаченні". Я питала в нього: "Але ж чому? Він мені так подобається". А він відповів просто: "Просто повір мені, дєтка". Жодного разу не підводило", - запевнила співачка.


За словами співачки, в її мами теж беруть автографи.

"Заходимо ми нещодавно з нею пообідати в один рибний ресторан на Липській. Підходить до нас жінка і просить в мами розписатись в їхній книзі відгуків. Я була просто шокована: в моєї мами беруть автограф", - зазначила Наташа.

Виявилось, що та жінка колись проходила в матері співачки майстер-клас.

"Мама тривалий час працювала кухарем в ресторанах. Спочатку ми хотіли допомогти їй відкрити ресторан в Києві. Але потім вирішили, хай краще готує вдома і пише кулінарну книжку", - зауважила Наталя.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів