Могилевська кинула палити та завела собаку

19 грудня 2012, 13:00

Співачка Наталія Могилевська, як і обіцяла, зайнялася собою. Вона прислухалася до порад своєї подружки - письменниці Лади Лузіної та кинули курити.

А ще зірка стала їсти менше м’яса і завела собі песика.

Про зміни у житті Могилевської розповіла Лузіна виданню "Gazeta.ua".

За словами письменниці, Наталя давно хотіла собі собаку.


"Наталя купила собі собаку - чорного лабрадора, якого назвала Ая. Вона давно хотіла це зробити, але її зупиняло те, що не буде кому доглядати за ним, коли вона їздитиме на гастролі. А оце місяць тому зважилася", - розповіла Лада.

Крім того, Могилевська кинула палити та почала вести здоровий спосіб життя.

Наталі, мабуть, набридла самотність, тому вона вирішила завести собаку

"Наталя почала більше займатися йогою і стала менше їсти м'яса. На останню тему я з нею постійно сперечаюся. Кажу, що м'ясо треба їсти, а Наталя переконана, що від м'яса люди стають агресивними. А куди ж без агресивності в шоу-бізнесі? Інакше не виживеш", - зазначила Лузіна.

Однак найбільше Лада радіє з того, що її подружка кинула курити.

"В цьому є навіть моя заслуга. Я три роки їй говорила, що треба, треба. А потім примусила прочитати книжку Алена Карра "Легкий спосіб кинути палити". Я не знаю, що саме з книжки на неї так подіяло, але вже більш як три місяці вона не бере цигарок", - поділилася письменниця.

"Найважчий період минув. Тепер треба почекати ще півроку, бо це другий небезпечний період, коли можна зірватися. Але якщо не палиш три роки - можна сміливо сказати: "Я не курець", - підкреслила Лузіна.

Фото з Facebook Могилевської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів