Торі Спеллінг розгнівалась на журналістів через сина

1 березня 2013, 16:23

Акторка Торі Спеллінг написала гнівного відкритого листа видавцям американського журналу "Star".

Вона дуже розсердилася на видання через свого 5-річного сина Ліама, котрий прочитав плітку про розлучення батьків і дуже засмутився.

Про це пише "Contact Music".

Темою злощасного номеру було "розлучення вартістю в 300 мільйонів доларів" Торі Спеллінг та її чоловіка Діна МакДермотта.


На жаль, саме цей номер журналу потрапив на очі маленькому Ліамові, котрий щойно навчився читати. Це сталося в магазині, куди Торі взяла його та 4-річну доньку Стеллу.

Син Торі Спеллінг прочитав про фальшиве розлучення

"За кілька тижнів моєму синові Ліаму виповниться шість. Досягненням його маленького життя, яким він пишався найбільше, є те, що він навчився читати… Гордість перетворилася на смуток завдяки журналові "Star", - написала розгнівана Торі.

"Спершу він побачив на обкладинці мене, потім татка, а потім фото себе з меншими сестрами і братом. Він зміг прочитати вголос дві речі, слово "розлучення" (котре він з гордістю відгадав) та підпис під фотографією "Хто забере собі дітей?" Він був нажаханий", - розповіла багатодітна мати.

Схопивши малих, Торі вибігла з магазину та вскочила в авто.

"Він питав: "Чому нас хтось забере?? Куди ви з татком збираєтесь?" Він тривожно закушував нижню губу, а його блакитні очі були повні сліз. В мене серце обірвалося…", - поділилася Спеллінг.

Зі слів актриси, вона не знала, як пояснити синові та дочці, чому автори статті набрехали. Іще Торі поцікавилася, чи є в цих авторів діти, та чи добре спиться цим авторам по ночах.

Також зірка вирішила спростувати звістку про розлучення. Вона запевнила, що щаслива мати поряд із собою Діна – "як партнера в житті та коханні", який є чудовим батьком їхнім чотирьом дітям.

Як відомо, підстави ображатися на пресу в Торі були й раніше. Коли актриса чекала на третю дитину, то потрапила в аварію, намагаючись утекти від папарацці, котрі її переслідували.

Фото Reuters з сайту stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів