Торі Спеллінг мало не померла

11 жовтня 2012, 11:20

Американська акторка та багатодітна мати Торі Спеллінг розповіла, як мало не померла під час четвертої вагітності та дивом виносила свого синочка Фінна.

На 20-му тижні лікарі діагностували в зірки передлежання плаценти, вона розташувалася таким чином, що перекрила цервікальний канал.

Це стало причиною небезпечної кровотечі, розповіла Торі "US Magazine".

Актриса 10 тижнів пролежала у лікарні. Ще 4 місяці мусила бути фактично прикута до ліжка, боячись, що помре та лишить дітей сиротами.

"Пригадую, як я думала, я не можу покинути трьох дітей", - поділилася вона.

 Торі Спеллінг: Ми з сином пройшли крізь пекло...

За час вагітності 39-річна Торі пережила дев’ять сильних кровотеч, причому одна з яких ледь не стала для неї фатальною. На щастя, винагородою за всі страхи та муки врешті стало народження здорового хлопчика 30-го вересня.

"Коли його поклали мені на руки, я подумала "Ми це зробили." Між нами неймовірний зв’язок. Ми пройшли крізь пекло та повернулися", - сказала Спеллінг.

Як відомо, за кілька тижнів після пологів Торі знову потрапила до лікарні – в актриси розійшлися шви після кесаревого розтину. Нині ж усе погане нарешті позаду, і щаслива мати з усіма чотирма дітками вже позує для глянцю.

Нагадаємо, четверта вагітність стала для Спіллінг та її чоловіка Діна МакДермотта цілковитою несподіванкою. Старшому сину пари, Ліамові, 5 років, доньці Стеллі – 4, доньці Хетті днями виповнився 1 рік.

Прінтскрін з сайту "US Magazine"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів