Окунська написала листа Раді Європи

1 березня 2013, 17:29

Екс-дружина депутата від "Батьківщини" Сергія Власенка Наталія Окунська звернулася до членів Парламентської Асамблеї Ради Європи з листом.

Текст опублікував сайт "Полеміка".

"Я, Наталія Окунська, громадянка України, мати чотирьох дітей, звертаюся до вас, а також до всіх громадян Євросоюзу, у зв'язку з ситуацією, що склалася в даний момент між мною і моїм колишнім чоловіком Сергієм Власенком, якого знають як захисника Юлії Тимошенко, колишнього прем'єр -міністра і лідера партії "Батьківщина", - пише Окунська.

"Під час офіційного візиту в Україну член ПАРЄ Пітер Омтцігт під час зустрічі з українськими депутатами заявив, що "влада України" повинна дозволити виїзд в Європу Сергію Власенку", - продовжує Наталія.


Колишня модель пише, що вона обурена такою постановкою питання, бо Власенко є невиїзним не з політичних мотивів, а з причин "порушення законів України відносно своєї колишньої родини і невиконання законних рішень судів різних інстанцій".

Окунська написала листа Євросоюзу

"І я дуже сподіваюся, що "влада України" не стане втручатися у стосунки, які не мають ніякого відношення до високої політики і дасть можливість правосуддю держави не робити між пересічними громадянами і політиками, депутатами і жінками, незаможними і олігархами", - пише Окунська.

Далі Наталя описує свою важку долю та усі "злочини" Власенка проти неї та її дітей.

"Прошу членів ПАРЄ, а також г-на Пітера Омтцігта, дати мені можливість особисто надати документи в хронології подій, що підтверджують висловлені мною факти, для можливості об'єктивного розгляду вашого ставлення до особистості, яка на мою думку, є аморальною, злочинної і не гідною високого звання законослухняного громадянина Європейського союзу", - зазначає екс-дружина Власенка.

"Також прошу владу України не реагувати на використання даної ситуації паном Власенком, як "переслідування опозиціонерів", а дати можливість закону і правосуддю виконувати свій обов'язок перед будь-яким громадянином нашої країни", - підсумовує Наталка.

Нагадаємо, раніше Окунська вже писала листа, але він був адресований "Батьківщині".

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів