Рокер із "The Who" обматюкав дитину

5 березня 2013, 14:24

Британський рокер Піт Таунсенд був змушений публічно просити вибачення в 7-річної дівчинки та її тата після того, як вилаяв їх під час концерту.

Причиною вибуху засновника гурту "The Who" став плакат, що його мала тримала в руках. На ньому було написано: "Піте, розбий свою гітару!".

Про це пишуть "NY Daily News".

Інцидент стався в лютому під час виступу рок-гурту в канадському місті Гамільтон. Відео потрапило до видання "Toronto Sun".


"Не вимахуйте отим плакатом", - промовив 67-річний Таунсенд у мікрофон.

"І не беріть із собою дітей. Я хочу сказати вам два слова, але не можу, бо на вас сидить дитина", - звернувся рокер до чоловіка на ім'я Ерік Костелло, котрий тримав на плечах свою доньку Джейні.

Піт Таунсенд вилаявся на 7-річну дівчинку

Утім, таки не витримавши, музикант таки промовив оті заповітні два слова, котрі можна перекласти як "Ідіть ви на…".

Вчинок рокера обурив Костелло, котрий витратив близько 300 доларів на квитки. Похід на концерт улюбленого гурту був подарунком на день народження Джейні.

"Я хочу, щоби він знав, що… він розбив серце маленької дівчинки. Замість того, щоби стати радісною, значущою пригодою, це обернулося на сумний та вартий жалю інцидент", - сказав батько дівчинки.

Вочевидь, згодом розкаявшись у своєму вчинку, Тоунсенд, за допомогою діджея однієї з канадських радіостанцій, розшукав Джейні та її тата. Він публічно перепросив у них та пояснив, що був тоді "у крикливому настрої рок-зірки".

У квітні Піт буцімто планує особисто зустрітися з маленькою фанаткою.

Як пише англомовна Вікіпедія, учасники "The Who" під час виступів неодноразово трощили свої інструменти. Саме цим можна пояснити напис на злощасному плакаті Джейні.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів