За фактом смерті Паніна порушено кримінальну справу

11 березня 2013, 10:38

У трагічній смерті російського актор Андрія Паніна вирішили розібратися слідчі.

10-го березня Головним слідчим управлінням Москви порушено кримінальну справу за фактом смерті Паніна.

Про це повідомляє "Интерфакс" з посиланням на офіційно представника Слідчого комітету Російської Федерації Володимира Маркіна.


"Справу порушено "за ознаками злочину, передбаченого частини 4 статті 111 КК РФ (навмисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило з необережності смерть потерпілого)", - заявив він.

"Рішення про порушення кримінальної справи було прийнято в зв'язку з тим, що на голові Андрія Паніна виявлені кілька саден і черепно-мозкова травма", - додав Маркін.

Щоправда він додав, що по картині події слідчі не вбачають кримінальний характер смерті актора. Мовляв, про це говорить і закрита зсередини двері квартири і відсутність в ній слідів сторонніх осіб, а також попередній висновок експертів про те, що травма отримана в результаті падіння з висоти власного зросту.

Однак правоохоронці вирішили так встановити усі обставини смерті Паніна.

Слідчі розбираються, чи була смерть Паніна не випадковою

"В тому числі, призначені і проводяться судові експертизи, які зможуть дати остаточні відповіді і дозволять встановити справжні причини смерті Андрія Паніна", - пояснив Маркін.

До слова, днями у ЗМІ з'явилася інформація від анонімного джерела з боку правоохоронців. Інформатор заявляв, що Паніна швидше за все жорстоко побили, однак актор встиг поранити свого вбивцю.

У свою чергу, друг покійного актор Геннадій Русин розповів нові подробиці його смерті, пише "Комсомольская правда".

Саме Русин першим забив на сполох і викликав поліцію, коли Андрій Панін перестав відповідати на дзвінки.

Русин разом з поліцією виявив актора вже мертвим в його московській квартирі, куди Андрій Панін навідувався, коли хотів побути один.

"Він захворів вірусом і поїхав на цю квартиру, щоб не заразити своїх дітей", - зауважив Геннадій.

За його словами, він зможе розповісти, що сталося з актором, коли дозволить слідство.

"Поки я не можу офіційно говорити на цю тему. Коли Слідчий комітет вирішить, я розповім, що сталося насправді. Гидоти багато пишуть. Можу сказати одне: Андрій був абсолютно тверезий...", - заявив Русин.

Нагадаємо, 7-го березня тіло 50-річного Андрія Паніна з травмою голови знайшов у квартирі на південному заході Москви його друг. Актор пролежав мертвим кілька днів.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів