Фріске визначилась з ім'ям для сина

12 березня 2013, 18:10

Російська співачка Жанна Фріске, яка зовсім скоро вперше стане матір'ю, вже визначилася з ім'ям для майбутнього сина.

Крім того, журналісти вже підрахували, що співачці знадобиться для пологів як мінімум десять тисяч доларів, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "StarHit".

Подейкують, Фріске народжуватиме в одній з найвідоміших клінік Маямі - "Mount Sinai Medical Center". До слова, саме там з'явилася на світ дочка Філіпа Кіркорова Алла-Вікторія.


Також Жанна вже визначилася з ім'ям для майбутнього сина. За словами її подруги, телеведучої Лєри Кудрявцевої, Фріске вирішила назвати малюка Платоном.

У дитини екс-"Блестящей" буде подвійне громадянство: американське - за місцем народження - і російське - тому що Жанна росіянка.

Фріске назве сина Платоном

Тим часом поки Фріске знаходиться в приємному очікуванні в Америці, майбутній татусь Дмитро Шепелєв посилено працює в Росії.

Телеведучий сподівається звільнитися від усіх зйомок на момент пологів своєї коханої.

"Діма дуже хвилюється. Сподівається, що працювати почнемо до 22 березня, тоді в кінці місяця він відлетить до Жанни. Він весь час бігає по магазинах. Став іншою людиною!" - розповів колега Шепелєва Юрій Ніколаєв.

Як відомо, зараз майбутня мама Жанна знаходиться в Маямі і готується до появи на світ свого первістка. Спочатку з нею був її коханий і батько малюка, Дмитро Шепелєв, проте незабаром йому довелося покинути подругу через роботу.

Артистка ж протягом днів гуляє в компанії свого пса, купує одяг і сувеніри й дозволяє собі харчуватися як завгодно.

Фото з сайту Жанни Фріске

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів