Олівії Вайлд кортить народити трьох дітей

13 березня 2013, 10:19

Зірка серіалу "Доктор Хаус" Олівія Вайлд заявила, що мріє про трьох дітей.

Про свої плани щодо подружнього життя та стосунки з колишнім чоловіком актриса розповіла в інтерв'ю журналу "Marie Claire".

Спершу Олівія згадала про італійського принца Тао Располі, з яким розлучилася у 2011-му році.


"Я виросла разом з Тао, ми просто пливли за течією. Я відчула, що мені потрібно щось довести собі. Якщо ви впали з коня, то встаєте і продовжуєте кататися. Я не з тих, хто пасує перед труднощами", - зауважила Вайлд.

"Я трималася до останнього в цих стосунках, до тих пір, коли болючіше було вже залишатися разом, ніж розлучитися... І я дуже вдячна долі за біль і розбите серце. Все це дало мені сил жити далі і подарувало любов всього життя", - додала вона.

Нагадаємо, за кілька місяців після розлучення 29-річна актриси зустріла свого нинішнього нареченого - Джейсона Садейкаса.

Вайлд вже знає, що хоче трьох дітей

"Я тоді вчилася бути самою собою. Ми обидва з Джейсоном зустрічалися з різними людьми, але були при цьому вільні. Він, здається, по-справжньому мене тоді побачив - через все лайно. Він сказав мені кілька слів і не міг витримати мій погляд. Він виявився дуже милим, і був при цьому гарним танцюристом", - згадала Олівія.

Однак навіть коли Вайлд почала зустрічатися з Сайдейкасом, вона не відразу зрозуміла, що він - той єдиний:

"Я думала: я йому не сподобаюсь, я взагалі йому не підійду. Джейсон був такий кльовий і смішний - я була його прихильницею, мені завжди подобалося те, як він вміє говорити, який він розумний. Він прекрасний актор з дуже світлою головою. Взагалі, я думала, що недостатньо красива для нього чи не його тип".

Та переживання Олівії були марні. Джейнсон не просто запав на неї, а й покликав заміж.

Тепер актриса з хвилюванням чекає дня, коли піде під вінець й вони з чоловіком зможуть приступити до процесу дітонародження.

"Я відкрита в питанні кількості дітей, але, думаю, трьох коханих діточок буде достатньо - це вже маленька вечірка", - зауважила Вайлд.

"Я не збираюся заводити дітей прямо зараз - в моєму житті взагалі немає жорстких планів. Що буде, то буде. Джейсон так добре поводиться з дітьми. Ніколи раніше у мене не було такого, щоб дивитися на когось і думати: "Ось з ким я хочу ростити дітей", - додала вона.

Фото "Marie Claire"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів