Олівія Вайлд офіційно стала вільною

4 жовтня 2011, 10:00

Американська акторка Олівія Вайлд офіційно повернулася на "ринок наречених". Днями шлюб 27-річної зірки "Доктора Хауса" з кіноворобником та сином італійського принца, Тао Располі, було розірвано.

Про це повідомляє "US Magazine".

Пара побралася в 2003-му, коли Олівії було лише 19 років. Після 8 років подружнього життя в березні Вайлд подала на розлучення.

Свій розрив із Тао актриса якось назвала найтяжчим моментом свого життя.


"Я розлучилася та зцілювала себе їжею. Але, гадаю, це краще, ніж лікувати себе кокаїном", - ділилася актриса переживаннями в інтерв'ю журналу "Nylon".

Олівія Вайлд стала вільною жінкою

Із колишнім чоловіком Вайлд удалося зберегти хороші відносини.

"Ми – друзі, його сім'я – це моя сім'я. Ти завжди можеш зробити вибір та сердитися, не бути друзями. Але я не можу стерпіти думки, що зайду до кімнати й побачу когось, яз ким у мене ворожнеча. Я не можу ні з ким бути в поганих відносинах", - розповіла Олівія "Marie Claire".

Нагадаємо, відколи речник акторки оголосив про крах її шлюбу, преса почала закидати Вайлд романи з різними зірковими чоловіками – Бредлі Купером, Райаном Гослінгом, Джастіном Тімберлейком та Райаном Рейнолдсом.

Сама ж Олівія відказувала, що, аби зустрічатися з усіма тими кавалерами, яких їй приписують, вона б мусила мати щонайменше чотири вагіни.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів