Власенка не пустили до Європарламенту

13 березня 2013, 12:41

Захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка вкотре не випустили за кордон в аеропорту "Бориспіль".

Про це у середу повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", пише "Українська правда".

"13-го березня прикордонна служба вчергове відмовила мені у виїзді за кордон", - розповів Власенко.

"Сьогодні я збирався на персональне офіційне запрошення представників Європарламенту взяти участь у термінових дебатах, які організовано щодо питання України, де буде розглядатися та ганебна справа, яку розглядав ВАСУ щодо позбавлення мене мандату", - повідомив він.


Політик зазначив, що все це відбулося, незважаючи на заяви Генпрокуратури, що у них немає претензій до Власенка.

"Тому я підкреслюю, що найближчим часом я чекаю арешту і це буде наступним кроком, який чиниться задля того, щоб у Юлії Тимошенко не було належного фахового захисту у сфальшованих проти неї кримінальних справах", - заявив він.

Власенка втретє не випустили з країни

Захисник екс-прем’єра також зазначив, що відмова у виїзді йому за кордон суперечить закону та логіці, оскільки у нього немає судових рішень, яких він не виконував.

Втім, колишня дружина Власенка, Наталія Окунська так не вважає.

На сторінці у Facebook Наталя написала:

"Я отримала постанову про закриття справи про невиконання рішення суду моїм колишнім. Завтра ж я подаю на оскарження і доб'юся порушення справи. Рішення суду по розділу нашого майна не виконано по жодному пункту. Гроші я не отримала, будинок охороняється озброєною охороною колишнього. Ми з дітьми не можемо увійти в будинок, користуватися своєю половиною, здати або продати. Я доб'юся виконання рішення суду або максимально можливого покарання за його невиконання".

Фото "ЛІГАбізнесІнформ"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів