Сігурні Вівер у "Чужому" визнали найгероїчнішою

15 березня 2013, 18:01

Безстрашна лейтенант Еллен Ріплі, героїня Сігурні Вівер із фільму "Чужий", втерла носа Джеймсові Бонду, Бетмену та "міцному горішкові" у виконанні Брюса Вілліса.

Саме її визнано найгероїчнішим кіноперсонажем за результатами опитування, проведеного виданням "Total Film".

Про це повідомляє "Contact Music".

"Еллен Ріплі водночас жорстка та ніжна, турботлива та безжальна, і це показник її стійкості – в усіх відношеннях – те, що вона перемогла хлопців та отримала титул найвеличнішого героя в історії кіно", - зазначила заступник редактора журналу Джеймі Грехем.


Героїня Вівер виявилася єдиною жінкою, котра потрапила до героїчного Топ-10.

Винищувачка Чужих Ріплі виявилася найгероїчнішою

Другу сходинку з-поміж найкрутіших посів Джеймс Бонд у виконанні Деніела Крейга ("007: Координати "Скайфолл"). Третю та четверту здобули персонажі, зіграні Харрісоном Фордом - Індіана Джонс та Хан Соло з "Зоряних воєн".

До десятки також увійшли такі супергерої як Залізна людина (в однойменному фільмі його зіграв Роберт Дауні-молодщий) та Бетмен із фільму "Темний лицар: Відродження легенди" (Крістіан Бейл).

Сьоме місце дістав мандрівник у часі Марті МакФлай із "Назад у майбутнє", якого зіграв Майкл Джей Фокс, восьме – детектив Джон МакЛейн (Брюс Вілліс у "Міцному горішку").

Джеймс Бонд став другим із найкрутіших кіногероїв

Останні місця в десятці розібрали Арагорн із "Володаря перснів" у виконанні Вігго Мортенсена та Аттікус Фінч з екранізації роману "Вбити пересмішника" (Грегорі Пек).

Заразом журнал склав і рейтинг найбільших кінолиходіїв. У ньому пальму першості здобув Дарт Вейдер із "Зоряних воєн". До десятки також потрапили Джокер із "Темного лицаря", лихий термінатор "Т-800", шериф Ноттінгемський та інші злі персонажі.

Кадри з фільмів "Чужий" та "007: Координати "Скайфолл" із сайту imdb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів