Екс-дівчина Кличка: Люблю досвідчених чоловіків

18 березня 2013, 16:45

23-річна американська акторка Хейден Пенетьєррі зізналася, що їй до вподоби чоловіки з досвідом.

Зірка, котра зустрічалася з 36-річним боксером Володимиром Кличком, пояснила, що цікавлять її не обов'язково старші чоловіки, а надійні та впевнені в собі. Ще вона показала своє фото зі зміюкою та на тлін величезного авта.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на журнал "Stella".

"Ніколи не було такого, щоб я сказала: "Хочу зустрічатися зі старшими чоловіками", - сказала Хейден.


Хейден Пенетьєррі засвітила в Twitter "нового друга"

Акторка зазначила, що їй до вподоби чоловіки, котрі "піднімають її до свого рівня".

"Хочу бути з тим, хто досвідченіший за мене, тим, хто може скеровувати мене, хто повністю надійний та задоволений собою таким, який є", - додала Пенетьєррі.

"Дюймовочка", котра зустрічалася з Кличком, а потім - із 25-річним футболістом Скотті МакНайтом, зізналася, що оточуючі не завжди розуміють те, що коїться в її особистому житті.

Іще зірка показала авто, яке вподобала

"Ззовні людям це здається дуже дивним, а потім вони бачать, як усе відбувається всередині, і розуміють… Але я стала актрисою не для того, щоби виставляти це (особисте життя) на огляд світові. Річ у тім, що я щаслива, а решта не має значення", - поділилася вона.

До слова, якщо чоловіки Пенетьєррі до вподоби досвідчені, то авта – великі. Днями акторка виклала в своєму Twitter світлину, де вона позує на тлі величезної машини.

"Знаю, я маленька, але ну ж бо! Гадаю, це має бути моя нова тачка!", - підписала Хейден, поставивши позначку "синдром Наполеона".

Нагадаємо, в лютому Папарацці знову заскочили Володимира і Хейден разом, і поповзли чутки про відновлення їхніх стосунків. Однак, подейкують, Пенетьєррі все ж помирилася з МкакНайтом.

Фото з Twitter Хейден Пенетьєррі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів