Ліндсей Лохан запроторили у наркоклініку

19 березня 2013, 10:49

Скандальна актриса Ліндсей Лохан проведе 90 днів у клініці для алко- та наркозалежних.

Таке рішення виніс у понеділок суд Лос-Анджелеса, повідомляє "TMZ".

Суддя 11 годин поспіль розглядав справу про ДТП за участю Лохан, її втечу з місця аварії та водіння авто у нетверезому стані.


Зрештою ЛіЛо вдалося уникнути в'язниці. Натомість суд засудив акторку до 90 днів лікування в реабілітаційній клініці без права залишати лікарню.

Також Ліндсей призначили місяць громадських робіт і 18 місяців курсів психотерапії. Громадські роботи актрисі дозволили пройти в Нью-Йорку. Увесь цей час вона не повинна вживати нічого забороненого і проходити тести на наркотики, а також триматися подалі від усіх осіб, які можуть розглядатися як наркодилери.

Лохан прийшла в суд у білому, а фанати на вході до будівлі обсипали її золотими блисткітками

Та на цьому епопея не закінчилася. Актрисі також згадали історію з крадіжкою дорогоцінного намиста й пред'явили звинувачення у спробі вкрасти чужу власність.

Суд призначив 180 днів в'язниці, які Лохан може пропустити, якщо зобов'язується чітко виконувати покарання за п'яне водіння авто.

До слова, ЛіЛо примудрилася запізнитися на засідання на цілу годину. Як з'ясувалося, рейс з Нью-Йорку скасували і зірці довелося летіти приватним літаком за 50 тисяч доларів. Однак скандалістка не заплатила за переліт - усі витрати покрив її друг.

Лохан вдалося уникнути в'язниці, але вона проведе 3 місяці у клініці

Примітно, що адвокат актриси Марк Хеллер під час засідання кілька разів зривався з місця і емоційно доводив щось суддям, а Ліндсей його заспокоювала і просила нічого не говорити. В черговий раз при подібному стрибку Лохан заявила: "Господи, я вб'ю тебе".

Нагадаємо, останнім часом у Ліндсей Лохан ніяк не складається з життям і грошима. Наразі актриса буквально потонула в боргах, що не заважає їй псувати дизайнерські сукні та громити готельні номери.

Фото АР з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів