Латойю Джексон потягнуть до суду за наклеп?

19 березня 2013, 11:27

Сестра покійного поп-короля Майкла Джексона, 56-річна Латойя незабаром може постати перед судом. Співачку обвинувачують у наклепі.

Про це пише "Radar Online".

До Джексон маж намір позиватися жінка на ім'я Омароса Маніголт. Кохана американського актора Майкла Кларка Дункана, який пішов із життя восени, обурена натяками Латойї на свою причетність до його смерті.

Обидві жіночки брали участь у реаліті-шоу "All-Star Celebrity Apprentice", яке веде сам Дональд Трамп. "Вилетівши" під час останнього епізоду, у прощальному інтерв'ю Джексон не пошкодувала епітетів для суперниці.


"Вона підступна інтриганка, горлорізка, може, це вона затягла мотузку на (шиї) Майкла Дункана Кларка… І я гадаю, пан Трамп купився на її фальшивий плач. Така брехня!", - заявила Латойя.

Латойя Джексон натякнула на причетність суперниці до вбивства відомого актора

За словами адвоката Маніголт, заява Джексон про те, що вона "спричинила смерть Майкла Кларка Дункана, є фальшивою, жорстокою та наклепницькою".

Як підкреслив предстаник Омароси, саме вжиті нею реанімаційні заходи врятували життя Дункана, коли в того стався інфаркт.

"Завдяки її хоробрості пан Дункан – кохання всього життя Маніголт – зміг продити ще кілька місяців до тієї трагічної ночі. Пан Дункан відійшов у інший світ із природних причин", - зауважив адвокат.

Учасники ігрового шоу "All-Star Celebrity Apprentice" конкурують між собою, щоби зібрати кошти для своїх благодійних проектів. 13-й сезон стартував у березні.

Були сумніви, чи зможе в ньому взяти участь Омароса Маніголт, котра лише за кілька місяців до того втратила коханого чоловіка, зазначає "Contact Music".

Нагадаємо, зірка "Зеленої милі" Майкл Кларк Дункан помер у 54 роки в лос-анджелеській лікарні. Після інфаркту міокарда він кілька місяців боровся за своє життя.

Фото Reuters з сайту "The International Business Times"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів