Метро: Показ дружини донецького бізнесмена не заважав пасажирам

21 березня 2013, 10:56

Київський метрополітен заявляє, що проведення модного показу дружини бізнес-партнера Януковича Олени Мігдісової на одній із станцій не заважало пасажиропотоку. Також у метрополітені відмовились повідомити вартість послуг.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит "Української правди".

"Презентація колекції бренду "Obrani" відбувалася в проміжок часу з 21.14 до 22.06. Для перевезення учасників заходу був задіяний окремий резервний состав електропоїзда, який в цей час не використовувався для перевезення пасажирів за графіком руху", - сказано у відповіді.

"Оскільки інтервал руху поїздів у зазначений час складає понад 8 хвилин, даний поїзд було подано на станції "Золоті ворота", "Львівська брама" в проміжок між прибуттям поїздів, що здійснювали перевезення пасажирів за графіком", - повідомили у метрополітені.


У Метрополітені запевняють, що показ Мігдісової нікому не заважав

"На час проведення заходу на станції "Золоті ворота" забезпечувалося регулювання пасажиропотоків для уникнення їх перетинання та вільного проходу пасажирів і учасників заходу. При цьому, жодних змін у роботі станцій чи графіку руху поїздів не було, тобто станції не закривалися, рух поїздів на лінії не зупинявся, а Київський метрополітен працював за звичними графіками роботи", - наголосили у метрополітені.

Щодо вартості проведення показу, у метрополітені зазначили, що вона є договірною і "не може бути розголошена на підставі вимог закону про доступ до публічної інформації", оскільки фінансування показу відбувалося не за державний кошт і бюджетні кошти не витрачалися на його проведення.

Нагадаємо, минулого тижня дружина донецького бізнесмена Віктора Мігдісова влаштувала показ своєї колекції на закриті станції метро.

Фото "Bestin.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів