Тіна Тернер у 73 роки виходить заміж

22 березня 2013, 15:43

Легендарна американська співачка Тіна Тернер зібралася заміж.

Про це артистка зізналася в інтерв'ю німецького видання "Vogue", пише "Bild".

Тернер прикрасила обкладинку квітневого номеру журналу й дала інтерв'ю.


Зокрема, Тіна зізналася, що готується вийти заміж. Співачка прийняла пропозицію свого давнього коханого, музичного продюсера Ервіна Баха.

"Я сьогодні щаслива як ніколи, моє життя просто чудове", - зауважила Тернер.

Наразі наречені активно готуються до весілля. Тіна та Ервін планують одружитися влітку цього року в Цюриху.

За повідомленнями швейцарських ЗМІ, пара готує велику гулянку. Наразі вже розіслані запрошення, в яких гостей просять вдягти вбрання білого кольору.

До слова, ще кілька років тому Тіна Тернер навіть не хотіла чути про шлюб. Хоча Бах вже давно запропонував коханій вийти за нього заміж. Однак співачка змусила довго чекати на відповідь.

Тіна Тернер виходить заміж

Причиною цьому став невдалий досвід з першим чоловіком артистки Айком Тернером, який змушував її 16 років жити у справжньому пеклі. Він ображав Тіну, катував її як фізично так і психічно.

У 1976-му році Тернер нарешті подала на розлучення, відмовившись від моральної компенсації і прав на спільно створені музичні твори. Вона хотіла лише одного - піти.

А через десять років, на піку своєї сольної кар'єри, у 1986-му вона зустріла музичного менеджера Ервіна Баха. І в середині 1990-х років співачка переїхала до нього в Швейцарію.

Наразі Тіна не лише готується до весілля, а й бере уроки з німецької мови.

"Уявіть собі, я можу сказати вам скільки мені років, звідки я родом, коли я вперше приїхала до Швейцарії. Це все, що я можу сказати по-німецьки. Але зараз я вчуся з моїм учителем граматично правильної німецької", - зізналась артистка.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Тіна Тернер вирішила відмовити від американського громадянства, аби отримати паспорт у Швейцарії.

Фото "Vogue" з сайту "Bild"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів