Пєвцов зібрався емігрувати до Америки?

26 березня 2013, 10:19

Російський актор Дмитро Пєвцов, кажуть, всерйоз замислився про еміграцію до США.

Днями артист і його дружина Ольга Дроздова відправляються до Америки на 20-денні гастролі. Подейкують, заодно подружжя хоче придивитися для себе апартаменти.

У російській тусовці ходять чутки, що Пєвцов і Дроздова всерйоз задумалися про еміграцію, пишуть "Дни.ру".


Кажуть, актори задумалися про зміну обстановки після трагедії в їхній родині - раптової смерті сина Данила.

Однак остаточного рішення про еміграцію ані Пєвцов, ані Дроздова ще не прийняли. Справа в тому, що в Росії живуть їхні старі батьки, до того ж батько Дмитра нещодавно переніс інсульт і зараз проходить курс відновлення. За ним постійно наглядає дружина Ноемі Семенівна, до того ж у неї під опікою син Ольги і Дмитра Єлисей.

Тим часом в оточенні артистів говорять, що саме перспектива навчання хлопчика за кордоном, якому в цьому році виповниться шість років, підштовхнула Ольгу і Дмитра на можливе життя за кордоном.

Пєвцов планує переїхати з сім'єю до США?

Якщо Єлисей буде жити разом з батьками в Америці, то він швидко освоїть англійську мову і взагалі виросте в абсолютно іншій атмосфері.

Кажуть, смерть старшого сина Данила сильно змінила Дмитра Пєвцова. Спочатку артист на своєму офіційному сайті написав відкритого лист, у якому вибачився перед усіма, кого колись образив. Потім, на творчому вечорі, він несподівано заявив, що хотів би, щоб його син Єлисей став ченцем.

"Там, у церкві, найпростіше прийти до Бога У світі жити за заповідями складно", - пояснив Дмитро.

На резонне запитання, чому він сам не хоче піти в ченці, Пєвцов відповів: "Я пізно про це почав замислюватися, хоча хто його знає. Ось Єлисея на ноги поставимо і подивимось".

Нагадаємо, старший син Дмитра Пєвцова Данило помер в реанімації 3-го вересня 2012-го року, не приходячи до тями. У нього зупинилося серце. За неперевіреною інформацією, воно не витримало навантаження після двох складних операцій.

Наприкінці серпня 22-річний Данило випав з балкона третього поверху. "Швидка допомога" доставила молодої людини до Боткінської лікарні, де лікарі нейрохірургічного відділення боролися за його життя. Сина Пєвцова привезли в операційну, коли він вже перебував у стані клінічної смерті. Данило отримав серйозні травми черепа, хребта і кінцівок.

Фото "Папарацци"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів