Названо причину смерті Березовського

26 березня 2013, 10:47

Британська поліція назвала причиною смерті російського підприємця Бориса Березовського повішення.

До таких висновків експерти дійшли за результатами розтину, зробленого увечері 25-го березня.

Про це повідомляється на сайті поліцейського управління Темзи, пише "Лента.ру".


У той же час патологоанатоми зазначили, що не виявили на тілі Березовського слідів насильства.

Судмедекспертиза ще не закінчена: передбачається, що вона буде тривати протягом декількох днів. Зокрема, за цей час повинні бути підготовлені результати токсикологічної експертизи.

Нагадаємо, тіло 67-річного Березовського було виявлено в суботу, 23-го березня, в його особняку в англійському графстві Беркшир.

За даними слідства, в будинку не було нікого, крім самого підприємця і його співробітника.

Березовський задушився

Згідно зі свідченнями останнього, він не бачив Березовського з вечора 22-го березня і, запідозривши недобре, вдень 23-го березня виламав двері закритою зсередини ванної кімнати й виявив на підлозі тіло. Після цього він викликав на місце події швидку допомогу, лікарі якої констатували смерть.

Незабаром після смерті Березовського в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що останнім часом він страждав від клінічної депресії. У розмові з журналістом Forbes, що відбулася за кілька годин до смерті Березовського, останній розповів, що втратив сенс життя і не знає, що йому далі робити.

Родичі бізнесмена, в свою чергу, заявили, що переконані в природних причинах його смерті. Водночас, один з друзів Березовського вважає, що його задушили.

Фото Reuters з сайту НТВ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів