Лікарі заборонили Ріанні гульки?

26 березня 2013, 14:56

Схоже, співачці Ріанні доведеться всерйоз зайнятися своїм здоров'ям, якщо вона хоче продовжити свій світовий тур "Diamonds".

Куріння, вживання алкоголю та гульки допізна не сприяють її одужанню – таке суворе попередження буцімто зробили артистці лікарі.

Про це пише "The Sun".

Через свій ларингіт Ріанна була змушена скасувати вже два своїх концерти, в Балтиморі а Бостоні. Процес повного одужання може забрати кілька місяців, і в гіршому випадку весь тур артистки може "накритися".


"Вони (медики) сказали їй, що вона мусить серйозно змінити свій стиль життя, або ризикує, що це станеться знов", - говорить джерело.

Ріанні доведеться відмовитися від паління, пиятики та гульок?

"Це налякало її. Але Ріанна розуміє, що частково вона сама собі таке заподіяла… Вона любить покурити, випити, не лягати допізна. Її тілу в якийсь момент мав знадобитися перепочинок", - додає інформатор.

Нині Ріанна має намір нарешті почати про себе дбати. До слова, зі слів джерел, артистка сама визнає: відновлення стосунків із Крісом Брауном їй на користь не йде.

"Рірі отримувала смертельні погрози, словесні образи та розсварилася останнім часом із деякими своїми кращими друзями, включаючи Кеті Перрі. В емоційному плані це стало тяжким ударом", - пояснює співрозмовник видання.

Нагадаємо, ще влітку лікарі буцімто помітили в Ріанни ознаки розумового виснаження та нарцисичного розладу особистості.

Фото Reuters з сайту entertainment.in.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів