Лоліту затопило

27 березня 2013, 10:58

Російська співачка Лоліта Мілявська знову має проблеми з комунальними службами. Цього разу - з болгарськими.

У болгарській квартирі артистки стався потоп. Лоліта вважає, що відповідальність мають нести комунальники, пишуть "Папарацци".

Лоліта купила квартиру в житловому комплексі "Емеральд" кілька років тому, за порадою Філіпа Кіркорова. Проте артистка вже давно не з'являлася у своєму помешканні й просила одного з друзів іноді перевіряти, чи все в порядку.

Днями він так і зробив, і побачив в апартаментах жахливе - стелі, стіни, меблі - все було в страшних розводах і плямах від іржавої води.


"Я просто в шоці! Вода дісталася навіть до люстри - дивно, як не сталося замикання. І це при тому, що за умовами покупки цієї нерухомості при виникненні якихось надзвичайних ситуації за житлоплощею повинні були стежити люди з керуючої компанії "Емеральд". Але там і духу їх не було", - розповіла обурена співачка.

У болгарській квартирі Лоліти стався потоп

"Коли ми висловили їм законні претензії, нам було у відповідь сказано: "А квартиру вашу регулярно заливає, ми нічого вдіяти не можемо і ремонтувати ми не будемо". Ось яке?!" - додала Лоліта.

Крім того, артистку дратують величезні рахунки за квартиру. До слова, не тільки Мілявська не задоволена болгарським житловим комплексом - також за порадою Кіркорова, там купили квартири Надія Бабкіна, Максим Фадєєв, Борис Моїсеєв - і всі вони намагаються боротися з недбайливими комунальниками.

Нагадаємо, нещодавно Лоліта написала листа Путіну, аби той допоміг їй впоратися із Товариством власників житла її московської квартири.

Фото storystar.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів