Волочкова розповіла про коханого та обурилася вчинком Джигурди

28 березня 2013, 12:30

Російська балерина Анастасія Волочкова вже встигла познайомити нового коханця - бізнесмена Бахтіяра Салімова з мамою і донькою.

Крім того, Настя висловила свою думку з приводу пародійних світлин Нікіти Джигурди.

"Так, друзі, я закохалася, і це не швидкоплинне захоплення", - заявила балерина в інтерв'ю "Комсомольской правде".

Білявка розповіла, що познайомилася з Бахтіяром під час гастрольного туру на Далекому Сході. Після першої ж зустрічі бізнесмен запропонував Насті свої послуги, аби оптимізувати її гастрольне турне.


"Потай від мене він зняв весільний номер з ангеликами на стінах та іншої романтикою. Він перетворив моє перебування в Хабаровську в справжнє свято", - згадала Волочкова.

Новий коханець танцівниці займається транспортуванням нафти і є досить зайнятою людиною. Однак Анастасія запевняє, що часу у Бахтіяра більш ніж достатньо:

"Бізнес Бахтіяра дозволяє йому присвячувати час життю. Мене особливо зворушило, що він проводив зі мною кожну вільну хвилину. Кожен день особисто підносив мені білі троянди. У нашому номері завжди горіли свічки. Все цей час було наповнене неймовірною романтикою".

Волочкова вже познайомила коханця з мамою і донькою

"Я відчула, що кохана. Оточення Бахтіяра називає мене царицею. Коли ми з Бахтіяр розлучалися, він сказав: "Я нікому тебе не віддам і нікуди не відпущу". Через п'ять днів він уже був у Москві. Ми нерозлучно провели чудові два тижні", - додала Настя.

До слова, незважаючи на те, що Волочкова і Салімов знайомі трохи більше місяця, білявка вже встигла познайомити коханого з мамою.

"Моя мама як тигриця відкидала всіх моїх чоловіків. А тут поворот", - розповіла тусовщиця.

За словами Анастасії, так само позитивно сприйняла нового чоловіка й її донька Аріна.

"Мамо, він мені сподобався, ми потоваришували", - ось що сказала Аріша. Ігор (колишній чоловік) рідко зараз до нас приїжджає. А Аріші дуже потрібна чоловіча увага", - пояснила танцівниця.

Та, як з'ясувалося, Бахтіяр причарував Волочкову та її доньку не лише увагою, а дорогими подарунками: Насті дістався телефон "Верту", а її доньці - остання модель айфона.

А поки Волочкова насолоджується щастям, колеги знущаються з її оголених фото. Так, як відомо, Нікіта Джигурда разом з дружиною зробили кілька світлин на кшталт тих, які робили Волочкова з Басковим на Мальдівах.

Джигурда з Анісіною зпародіювали Баскова та Волочкову

Балерину дуже обурив вчинок епатажного артиста, пише "Heat.ru".

"У мене запитання, я б навіть поставила його сьогодні Нікіті, якби він стояв поруч, - чому не можна зробити щось своє? Чому потрібно обов'язково копіювати? Коли вже люди заспокояться, хочеться запитати? - звернулася Волочкова.

Настя також додала, що їх з Басковим фотографували папараці, тобто фото не є постановними.

"Нас з Колею фотографували папараці. І, здивуєтеся ви чи ні, але в цих фотографіях була якась естетика, еротична краса", - наголосила балерина.

Фото з "Комсомольской правды" і "Heat.ru"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів