Дженніфер Лоуренс поважає гроші й не стане засранкою

28 березня 2013, 13:40

Американська акторка Дженніфер Лоуренс, котра в 22 роки має "Оскара" і 12 мільйонів доларів, не квапиться тринькати свої гроші й не збирається ставати "засранкою".

Зірка досі їздить на своїй "тинейджерській" автівці, живе не на Голлівудських пагорбах, а коли спиняється в готелях, не лазить до міні-бару, бо дорого.

Про це пише "Hollyscoop" із посиланням на інтерв'ю Джен журналові "Fabulous".

"Я досі їжджу на тій самій машині ("Volkswagen Eos"), яка в мене вже давно, і ще не купила будинок", - поділилася Лоуренс.


"Мене виховували так, щоби я цінувала гроші, поважала гроші, навіть якщо в мене їх багато… Ось чому в мене складнощі з міні-барами, бо, так, я можу дозволити собі "Снікерса" за 6 доларів, але ж це якось неправильно!", - пояснила вона.

Дженніфер певна, перетворитися на пихату "засранку" їй ніколи не дозволять її рідні, і вона цьому рада.

"Моя сім'я не така, щоби колись дати мені перетворитися на засранку чи когось у цьому роді, тож мені пощастило, що вони в мене є. Я постійно відчуваю, що мені таланить… В мене нема часу на марнославство", - додала жертва чарів Джека Ніколсона.

Нагадаємо, свого першого "Оскара" Лоуренс отримала за роль у фільмі "Мій хлопець-псих". Зірка гадає, що публіці до вподоби її цицьки, які живуть власним життям.

Фото Reuters із сайту kcra.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів