Новий бойфренд Спірз уклав угоду з її татом?

28 березня 2013, 12:00

Поки поп-принцеса Брітні Спірз будує стосунки з новим кавалером Девідом Лукадо, її тато й опікун не сидить, склавши руки.

Джеймі Спірз провів ретельну перевірку біографії потенційного зятя. Ще він, про всяк випадок, буцімто уклав із Девідом угоду про конфіденційність.

Про це повідомляє "Radar Online".

"Джеймі трохи знає Девіда, він завжди вважав його поміркованим, та й узагалі хорошим хлопцем… Брітні потрібен був хтось, хто склав би їй компанію після того, як вона розійшлася з Джейсоном Травіком", - розповідає джерело.


"Це мав бути чоловік, бо Брітні не так добре реагує на жінок. І, не забуваймо, вона й досі перебуває під опікою", - додає інформатор.

Спірз досі перебуває під опікою

Зі слів джерела, перш ніж дозволити Девідові женихатися з зірковою донею, тато Спірз мусив бути певним, що жодні подробиці її особистого життя не стануть надбанням публіки.

"Для Девіда це в жодному разі не стало проблемою, він повністю зрозумів, чому так було зроблено", - каже співрозмовник видання.

Лукадо, котрий працює в солідній юридичній компанії, дуже дбає про свою нову подругу. Як запевняє джерело, парубка приваблює у Спірз зовсім не її слава.

"Він дуже, дуже терплячий із нею, бо Брітні схильна до різких змін настрою", - додає інформатор.

Нагадаємо, угоду про конфіденційність укладав і "попередник" Девіда, Джейсон Травік, за якого Спірз планувала вийти заміж.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів