Собчак заявила, що її прослуховують і монтують компромат

2 квітня 2013, 11:36

Російська телеведуча і опозиціонерка Ксенія Собчак опинилася в центрі чергового скандалу.

Білявку звинуватили у тому, що вона ображає та матюкає сусідських дітей. Однак Ксенія спростувала це, заявивши, що її телефонні розмови прослуховують, а окремі слова монтують у компрометуючі фрази й виставляють на загал.

Днями у мережі з'явився запис телефонної розмови жінки, чий голос схожий на голос Ксенії Собчак. Дама брудно лається з керуючою свого будинку через сусідських дітей, пишуть "Дни.ру".

Все почалося через шум робітників, які роблять ремонт. Мовляв, жінка, голос якої схожий на голос Собчак, невдоволена тим, що через сон сусідських дітей робітники зупиняють ремонтні роботи вдень, натомість починають працювати з 10-ї ранку.


"Собчак" починає погрожувати шумом: "Від сьогодні, якщо через ці дрібних гадьонишів, які тут живуть, ви будете продовжувати влаштовувати тут якісь дитячі години, я вам буду влаштовувати дискотеки, рівно в цей час".

"У нас тут дитячий садок, чи що? Нехай живуть зі своїми дітьми в дитячих будинках, де всі живуть з дітьми. Підлаштовуватися під якихось гадьонишів я не буду", - каже жінка на записі.

Собчак прослуховують?

Далі "псевдо-Ксенія" починає лаятися: "Чому у мене прав менше, ніж у дрібних пі.....! Я дітей не люблю, мені плювати, о котрій вони сплять, нехай сплять в іншому місці. Чому маленькі діти важливіші, ніж я, зрозуміти не можу?!".

Ксенія Собчак не стала коментувати журналістам скандальний запис.

Та пізніше телеведуча написала у своєму Instagram, що опублікована розмова - фальшивка. Більше того, Собчак заявила, що її телефон прослуховується й вона налаштована порушити кримінальну справу з цього приводу.

"Цей "розмова" - підробка, мікс реальних фраз з голосовим наслідуванням. І тим не менш, я хочу попросити вибачення за тих людей, які не вважають негожим прослуховувати приватні телефонні розмови, перемонтувати їх, висмикувати фрази з контексту, і робити їх надбанням громадськості", - написала Ксенія.

Білявка зауважила, що відчуває "особисту відповідальність за це, тому що в записі використані фрагменти її приватних телефонних розмов за останні кілька років з різними людьми і на зовсім інші теми".

"Я звичайно відправлю заяву в СК (Слідчий комітет) про вчинення кримінального злочину, встановлення телефонного прослуховування протягом уже, судячи з запису, тривалого часу, але все одно хочу вибачитися перед усіма, хто вільно чи мимоволі приєднався до підслуховування .Тепер ви знаєте, що я лаюся матом і точно НЕ вагітна:) Покищо", - додала Собчак.

"Але життя триває. І прослушка, напевно, теж :) Так що чекаю записів свого кректання в туалеті і стогонів під час занять любов'ю", - резюмувала білявка.

Фото з Instagram Собчак

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів