Бойфренд Волочкової: Я знав, у кого закохувався

2 квітня 2013, 14:03

Новоспечений коханець російської балерини Анастасії Волочкової, бізнесмен Бахтіяр Салімов заявив, що знав про скандальність зірки та розумів усі плюси та мінуси стосунків з нею.

Про знайомство з Волочковою чоловік розповів журналу "Star Hit".

За словами Бахтіяра, усе сталося на концерті Анастасії.

"Ініціатором моєї присутності на Настіному концерті і нашого з нею знайомства був мій друг. Того вечора залицявся до Насті, як підказувало мені серце. Дуже сподіваюся, що вразив її своєю щирістю. Ну і білими трояндами теж. Зараз я розумію, що наші життя перетнулися не дарма", - розповів Салімов.


Бахтіяр почав залицятися до Насті одразу після концерту

45-річний Бахтіяр був 20 років одружений з однією жінкою і розлучився три роки тому.

"Не приховую, що був одружений, колишню дружину звуть Наталя. Ми рідко зідзвонюємося. Навіть не знаю, чим вона займається. У нас є син Рустам, йому 19 років. З ним ми підтримуємо стосунки, спілкуємося щодня", - поділився чоловік.

До речі, Волочкова ще не встигла побувати у будинку Бахтіяра у Владивостоку, де в нього бізнес.

"У Владивостоку в мене великий будинок. А поки наші зустрічі відбуваються у Москві та інших містах, де Настя буває з гастролями, а також у місцях, куди я приїжджаю у справах бізнесу. Тож поєднуємо інтереси, економимо час", - зазначив бойфренд Волочкової.

Салімов зустрічається з Волочковою у Москві та на гастролях

"А коли не поруч - спілкуємося по телефону і листуємося в WhatsApp. Скоро поїдемо відпочивати. Готую сюрприз", - зізнався Бахтіяр.

Що ж до епатажних вчинків та скандальної популярності Насті, то Салімов не переймається.

"Я закохався у 45 років і чудово розумію, в кого. До популярності Насті ставлюся нормально. Коли вперше її побачив, гукнув, стоячи біля ресторану з букетом білих троянд, - мене вразили її очі. І я закохався... Ну а що до розмов про нас - тут все по-різному. Як кажуть, є мільйони людей, які нас люблять, а є мільйони тих, хто не любить", - сказав чоловік.

Нагадаємо, нещодавно Волочкова повідомила, що закохалася та встигла познайомити коханого з родиною.

Фото з Twitter Волочкової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів