Мадонна відвезла дітей до африканського сиротинця

2 квітня 2013, 17:04

Поп-зірка Мадонна та її прийомні діти, 9-річна Мерсі та 7-річний Девід, у понеділок прибули до Малаві, де відвідали сиротинець.

Хлопчик та дівчинка не були на батьківщині вже два роки.

Про це повідомляє "Contact Music".

Чи в є планах у Мадонни зустріч дітей із біологічними родичами, невідомо. Проте дядько Мерсі, Пітер Банеті, запевнив, що сім'я мріє її побачити.


"Ніхто не сказав мені про приїзд Мадонни. Я сподіваюся, що вона привезла Мерсі, ми страшенно хочемо з нею зустрітися", - сказав чоловік.

Мадонна з дітьми відвідала сиротинець у Малаві

Співачка прилетіла до Африки в понеділок. Вона одразу ж нанесла візит до дитячого сиротинця, який знаходиться в Мчінджі. Саме там виховувався Девід, поки Мадонна не всиновила його в 2006-му.

Зіркова родина зупинилася в готелі, розташованому в лісовій зоні неподалік від столиці. Зі слів джерела, для Мадонни та її почту були заброньовані 12 номерів, а решту пожильців попросили виїхати з готелю ще в четвер.

Як відомо, свого часу артистка обіцяла малавійському судові, що привозитиме дітей на батьківщину кожні 2-3 роки.

Родичі маленької Мерсі, яку Мадонна вдочерила в 2009-му, мали намір позиватися до зірки, котра перешкоджала їхньому спілкуванню з дівчинкою. Подейкували, це дитя поп-королева просто "купила" в Малаві за 20 мільйонів доларів.

Фото AP з сайту haaretz.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів