Регіоналок біля Ради закидали снігом. ВІДЕО

3 квітня 2013, 10:31

Регіоналок Ірину Горіну та Юлію Льовочкіну закидали снігом люди, які були на мітингу 2-го квітня. Це сталося після закриття вечірнього засідання Ради.

Про це Горіна розповіла "Українській правді".

За її словами, після засідання Верховної Ради, вона зібралася пройти пішки до комітету, на вулицю Садову. Саме тоді "підбігли люди, які були на мітингу".

"І було б все непогано, якби вони вигукували якісь претензії, говорили те, що вони думають. Тобто вони почали хапати нас за руки, і після того, як ми рушили далі, вони стали кидати нам в спину не сніжки, вони стали кидати в нас брили льоду і шматки землі", - заявила вона.


"Мені по голові заїхали великим шматком землі - і у мене велика шишка і подряпина. Я одразу поїхала додому", - додала Горіна.

Вона зазначила, що звернеться до правоохоронців із заявою про хуліганство, а також попроситьтелеканали, які знімали інцидент, надати відео.

"Немає значення, народний депутат або інша людина... у мене маленька дитина, мене могли вбити, якби ця брила льоду потрапила б мені не по спині, а по голові", - додала Горіна.

Крім того, за словами депутата, "регіоналка" Юлія Льовочкіна була поруч і також постраждала.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Більше інформації на сайті "Української правди"

Відео "5 каналу" з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів