Джексон був наркоманом ще до зустрічі з лікарем-вбивцею?

3 квітня 2013, 13:17

У справі смерті поп-короля Майкла Джексона з'явилися нові факти.

3-го квітня розпочався судовий процес між родиною покійного Майкла Джексона і його концертним агентством AEG Live, повідомляє "TMZ".

Матір Джексона Кетрін винуватить агентство у смерті сина. Мовляв, саме організатори концертів підмовили лікаря Конрада Мюррея підсадити Майкла на знеболююче "Пропофол", яке його й вбило.

Однак за новими даними, поп-король підсів на знеболюючі ще задовго до зустрічі Мюрреєм.


Як повідомляють джерела, Джексон отримував заборонені препарати, щонайменше, від 19 різних лікарів з Лос-Анджелеса і околиць.

Джексон вже давно підсів на знеболюючі?

У кожній клініці виконавець був зареєстрований під різними псевдонімами. Представники співака говорили дантистам, хірургам і всім іншим медикам, у яких був доступ до "Пропофолу", що препарат необхідний Джексону в малих дозах для усунення наслідків травм на концертах.

Та, враховуючи, що рецепти надходили до співачка мінімум від 19 лікарів, підсумкова доза препарату, яку він приймав, була значною.

До слова, сім'я Джексона звинувачує AEG Live в тому, що агентство підіслало до нього Мюррея. Хоча, за даними "TMZ", Джексон сам вийшов на лікаря і згодом той діставав йому "Пропофол" без будь-яких додаткових вказівок з боку.

Представники AEG Live вже зібрали декількох свідків, готових підтвердити, що Джексону вдавалося знайти фальшиві рецепти на знеболююче ще до знайомства з лікарем-вбивцею.

Нагадаємо, наразі мати Майкла Джексона вимагає від AEG Live 40 мільярдів доларів за концерти, які Майкл Джексон не встиг дати.

Фото АР з сайту mirror.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів