Бейонсе: Я – сучасна феміністка

3 квітня 2013, 18:12

Американська співачка Бейонсе запевнила, що їй подобається бути жінкою, й пояснила, чому назвала гастрольний тур на честь чоловіка.

Іще в своєму інтерв’ю британському "Vogue" зірка проголосила себе сучасною феміністкою.

Співачка, вбрана в коротесенький топ та спідницю з блискітками, прикрасила собою обкладинку травневого номеру глянцю, пише "Contact Music".

Як відомо, гастрольний тур Бейонсе отримав назву "Місіс Картер", за чоловіковим прізвищем. Критики звинуватили артистку в тому, що вона відвернулася від власних феміністичних гімнів – таких як "Single Ladies" та "Independent Women".


Бейонсе вважає себе феміністкою сьогодення

"Я відчуваю, що місіс Картер – це та, хто я є, але більш зухвала і безстрашна, ніж будь-коли була", - каже Бейонсе.

"Це йде від усвідомлення моєї мети, від того, що я справді пізнала себе, щойно побачила мою дитину. Я подумала: "Отже, для того, щоби це здійснити, ти й народилася", - пригадує вона.

Відтоді, каже співачка, саме призначення її тіла стало геть іншим.

"Гадаю, я – сучасна феміністка. Я вірю в рівність. Чому треба обирати, до якого типу жінок ти належиш? Чому ти мусиш чіпляти на себе якийсь ярлик? Я – просто жінка, і мені подобається бути жінкою", - говорить Бейонсе.

Нагадаємо, рівність артистка відстоює у й питанні одностатевих шлюбів. Співачка хоче, щоби геї та лесбійки могли одружуватися, так само, як і гетеросексуальні закохані пари.

Фото обкладинка "Vogue" із сайту vogue.co.uk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів