Мозгова: Стас Міхайлов не вміє співати

5 квітня 2013, 10:17

Продюсер Альона Мозгова розкритикувала російського співака Стаса Міхайлова. Жінка заявила, що той не вміє співати.

Про це Альона написала на своїй сторінці у соцмережі, пише "Гламурчік".

Концерт Міхайлова в Києві став справжнім випробуванням для Мозгової.

"Ну що, друзі... побувала я на концерті Стаса Міхайлова... витримала десять пісень... і треба сказати, що це дуже багато, повірте мені! Ну, по-перше... СПІВАТИ ВІН НЕ ВМІЄ І НЕ МОЖЕ!! це артист розмовного жанру, який періодично намагається "взяти ноту", але бере він її криком і при цьому крик у нього з таким огидним вібрато, яке я називаю просто "козлетоном"!" – написала екс-дружина Пономарьова.


Мозгова заявила, що найбагатший артист Росії не вміє співати

"І це не смішно! Це неможливо витримати людині, яка має слух! У кожній пісні слова "Бог", "небо", "дорога у вічність", "світло", "каятися"... істерика у мене трапилася, коли цей "феномен" співав якусь чергову херню і на екрані, тобто його тлом, пардон, були Леннон, Джексон, Монро... останню пісню яку я витримала, і то не до кінця, це пісня щось про зірку... Відео на екрані було таке: Ісус у крові, що падає в бруд..." – продовжила Мозгова.

"Сорі, але мій внутрішній світ мені сказав, що це сатанинський танець на могилі!!! Ніколи в своєму житті я не бачила нічого огиднішого в усіх відношеннях", - резюмувала Альона.

Як відомо, Стас Міхайлов є одним з найбагатших та найбільш затребуваних артистів Росії та улюбленим співаком Світлани Медведєвої.

Фото "Гламурчіка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів