Мозгова позичає гроші у Пономарьова

2 червня 2012, 17:43

Продюсер Альона Мозгова не цікавиться особистим життям свого екс-чоловіка Олександра Пономарьова. Втім, співак сам питає поради у своєї колишньої та іноді позичає їй гроші.

Про взаємини з Пономарьовим та про свої матеріальні потреби Мозгова розповіла газеті "Сегодня".

Альона Мозгова не вважає себе заможною жінкою та вважає, що не витрачає дарма гроші.

Продюсерка зізналася, що на усі витрати їй потрібно десь 3000 доларів на місяць.


"Так, це не маленька сума, особливо для середньостатистичного українця, але вона необхідна мені, щоб покрити основні витрати. Наприклад, щодня потрібно заправляти бензин в машину, продукти купувати", - каже Мозгова.

"На себе я витрачаю небагато. З одягу два рази на рік роблю якийсь дрібний шопінг у демократичних магазинах. Якщо потрібно пошити сукню - звертаюся до українських дизайнерів, а не переплачую за європейські бренди. Машина у мене скромна - Bentley і лімузинів немає", - підкреслює екс-кохана Пономарьова.

У коментарі ТаблоID Альона зазначила, що їздить на Toyota Camry

Альона зазначає, що її заробітку вистачає, аби забезпечити себе та дітей.

"Я ніколи не розкидалася і не володіла великими грошима. У моєму житті і зараз бувають моменти, коли грошей немає. Ось тоді позичаю у друзів, мами... Саша Пономарьов торік позичив. Але це абсолютно нормальна ситуація, коли немає грошей у них - просять у мене", - розповідає Мозгова.

Що ж до спілкування з Пономарьовим, то воно не обмежується грошовими позиками. Адже екс-подружжя мають спільну доньку Женю, виховання якої потребує уваги обох батьків.

"У Жені перехідний вік, і нам потрібні спільні зусилля, щоб стримувати якісь її пориви. А так, все нормально, дочка живе у батька, на його утриманні. Ми часто телефонуємо один одному. Особистим життям Сашка я не цікавлюся. Але він сам зі мною радиться щодо душевних негараздів", - зауважує продюсерка.

"Наприклад, коли у нього були проблеми з Вікою, він сам мені телефонував, питав, як вчинити. Я взагалі вважаю себе сильною жінкою, в будь-який момент готова до будь-яких життєвих поворотів", - каже Альона.

На запитання, чи досі вона дружить з дочкою екс-президента Віктора Ющенка Віталіною Мозгова відповідає коротко та однозначно.

"Ні. Ми не спілкуємося".

Нагадаємо, у 2008-му році Віталіна Ющенко разом з Мозговою їздили на "Євробачення", аби підтримати співачку Ані Лорак.

Фото з Facebook Мозгової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів