Йохансон ненавидить ревнощі й готова до нового життя

9 квітня 2013, 13:33

Американська акторка Скарлетт Йохансон розповіла, що нарешті готова рухатися вперед після розлучення з Райаном Рейнолдсом та про своє ставлення до публічності й ревнощів.

Про це та інше Скарлетт повідала в інтерв'ю виданню "Marie Claire", пише "NY Daily News".

28-річна зірка завжди ухилялася від розмов про своє особисте життя, на відміну від багатьох своїх колег, не афішує приватне у блогах.

"Все це зводить мене з розуму. Я не розумію цю необхідність (розповідати про особисте)", - зауважила Скарлетт.


Йохансон рідко говорить про свого екс-чоловіка Райна Рейнолдса, з яким прожила у шлюбі 2 роки і розлучилася у 2011-му. Та, схоже, актриса вже нарешті "відпустила" ці стосунки.

Скарлетт згадала про екса

"Ну, це було не так давно. Але я думаю, що у мене була достатня кількість часу, щоб оцінити подію і рухатися далі", - зізналася Скарлетт.

Після розлучення з Рейнолдсом Йохансон встигла змінити кількох коханців. Серед них був й актор Шон Пенн. Наразі ж актриса зустрічається із французьким журналістом Романом Доріаком.

"Знаєте, з віком краще впізнаєш себе, і це допомагає будувати нові стосунки", - зауважила зірка.

Наостанок Скарлетт зізналася, що найбільше у стосунках її дратують ревнощі.

"Мені не подобається ревнива поведінка. Я не проти випадкової перевірки, але коли хтось пасивно-агресивно ревнує, це дійсно непривабливо, оскільки це показує свого роду невпевненість", - пояснила свою позицію Йохансон.

Фото "Marie Claire"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів