Сумська: Заборона абортів не збільшить населення

10 квітня 2013, 15:26

Актриса Ольга Сумська висловила свою думку щодо законопроекту партії "Свобода" про заборону в Україні абортів. На думку артистки, цей закон не покращить демографічний стан країни.

Про це Ольга розповіла "Сніданку з 1+1".

На думку Сумської, практика Радянського Союзу показала, що заборона абортів ні до чого хорошого не приведе.

"Як мені розповідала бабуся, заборона на аборти була введена ще у Радянському Союзі, здається, з 36-го року і тривала до 50-х років. Бабуся мені розповідала, що одразу ж підвищилася смертність від кримінальних абортів, зроблених у жахливих умовах", - поділилася Оля.


Сумська поділилася думкою щодо можливої заборони абортів

"Я просто думаю, що ці умови не будуть якимось чином відрізнятися від тих, які ми ризикуємо сьогодні отримати", - зауважила Сумська та згадала, що у її прабабусі було 16 дітей.

За словами актриси, вона виступає однозначно проти абортів. Однак не усе залежить від однієї жінки.

"Звичайно, що аборт - це вбивство, єдине, що у нашому суспільстві через заборону абортів демографічна ситуація однозначно не стане кращою, є величезний ризик підпільних абортів. Але тут би я сказала, що левова частка залежить все ж таки від чоловіків. Від того, як ви поважатиме здоров'я жінок і користуватиметесь контрацептивами", - підкреслила Сумська.

Нагадаємо, 8-го квітня депутати від "Свободи" зареєстрували законопроект, що забороняє аборти та пропаганду абортів у нашій країні.

Фото з Facebook Сумської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів