Тещу Колесніченка визнали невинуватою

10 квітня 2013, 20:02

Звенигородський райсуд виправдав Валентину Македон, котра у 2009-му році напоїла нашатирним спиртом свою підлеглу у Жашківському дитячому садку.

Про це йдеться у матеріалі Тетяни Шустрової, розміщеному на сайті ТВі.

"Потерпіла Галина Хрущ отримала опіки 2-го ступеня ротової порожнини, горла та шлунка, однак, за рішенням суду, не заслуговує навіть на відшкодування матеріальної шкоди", - йдеться у повідомленні.

"Судова тяганина тривала 6 років. Справу навмисне затягували", - зазначила Шустрова.


"Спершу, нагадаю, суди ухвалювали рішення на користь потерпілої. Однак з приходом до влади Партії регіонів суди різних інстанцій та юрисдикцій почали виправдовувати тещу Вадима Колесніченка. Торік Апеляційний суд Черкаської області передав справу на повторний розгляд до Звенигородки", - повідомила вона.

"Сьогодні стало відомо – теща народного депутата, заступника голови парламентського комітету з питань правосуддя Вадима Колесніченка, не винна!", - заявила Шустрова.

Як відомо, у 2009 році Валентина Василівна Македон, матір дружини Вадима Колесніченка, під час сварки "скрутила" виховательку місцевого дитсадка Хрущ Галину та влила їй у горло нашатирного спирту. Внаслідок цього жінка зазнала опіків дихальних шляхів та стравоходу ІІ ступеня.

Сварка сталася після того, як вихователька обвинуватила доньку Македон в тому, що та не виконує свою роботу.

Чотири судові інстанції визнали тещу одіозного політика винною. Однак після приходу до влади "регіоналів" терези Феміди почали хилитися на бік обвинуваченої.

Більше того, підсудна Валентина Василівна отримала винятковий привілей — сама визначила, в якому місті обласний суд проводитиме слухання по її справі.

Фото з сайту "Inpress.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів