Теща Колесніченка залила жінці у горло нашатир, а її виправдають?

20 травня 2012, 00:06

Апеляційний суд Черкащини розглядає справу тещі регіонала Вадима Колесніченка, Валентини Македон. Три роки тому родичка скандального депутата Партії регіонів залила своїй підлеглій у горло нашатирний спирт.

Про це пише "Українська правда" з посиланням на "Україну молоду".

У 2009-му році у місті Жашкiв, що на Черкащині, стався прикрий випадок. Валентина Василівна Македон, мати дружини Колесніченка Лілії Македон, вчинила наругу над людиною

Під час сварки теща Колесніченка "скрутила" виховательку місцевого дитсадка Галину Хрущ та влила їй у горло нашатирний спирт.


Внаслідок цього потерпіла зазнала опіків дихальних шляхів та стравоходу ІІ-го ступеня.

Як зазначається, сварка між жінками сталася після того, як вихователька обвинуватила доньку Македон у тому, що та не виконує свою роботу.

Через тещу Колесніченка вихователька дитсадку отримала опіки дихальних шляхів та стравоходу

Повідомляється, що чотири судові інстанції визнали тещу Колесніченка винною. Однак після приходу до влади "регіоналів" терези Феміди почали хилитися на бік обвинуваченої.

Більше того, підсудна Валентина Македон отримала винятковий привілей - сама визначила, у якому місті обласний суд проводитиме слухання у її справі.

"Учора у Жашкові відбулося виїзне засідання Апеляційного суду Черкащини, яке, на переконання присутнього журналіста "УМ", взагалі можна віднести до категорії "нонсенс". Адже Валентина Василівна Македон iз незрозумілих причин заявила, що не може приїхати в Черкаси, тож Апеляційний суд області... приїхав у Жашків! Як у тій приказці про Магомета і гору", - пише журналіст.

"Це винятковий привілей, на який не можуть розраховувати навіть VIP–арештанти Луценко і Тимошенко", - зазначає видання.

Фото Дмитра Амідова, ТаблоID

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів