У Росії концерт Мадонни назвали нелегальним

16 квітня 2013, 17:40

Концерти американської поп-зірки Мадонни у Росії назвали нелегальними.

Міністерство закордонних справ повідомило, що офіційною метою поїздки співачки на гастролі до Росії значилися "культурні зв'язки". Такий статус не припускав комерційної вигоди від виступів.

Про це пише "Lenta.ru" з посиланням на "Известия".

Росіяни не дають Мадонні спокою

Як пояснили у відомстві, співачка перебувала на території Росії за запрошенням Міністерства культури. Віза була оформлена для організації культурного співробітництва та участі в некомерційних заходах.


Для гастролей Мадонна мала б попросити робочу візу і оформити дозвільні документи у ФМС. Про те, чи будуть прийняті відносно співачки якісь санкції, у відомстві не уточнили.

У свою чергу, організатори гастролей заявили про недосконалість російського законодавства.

"У всьому світі існує таке поняття, як артистична віза", - повідомив виданню президент компанії-організатора.

Довідку про порядок оформлення візи для гастролей Мадонни надали у відповідь на запит депутата законодавчих зборів Санкт-Петербурга Віталія Мілонова. Він вважає, що тим, хто оформляв співачці візу, загрожує штраф за незаконне використання робочої сили.

Як відомо, Мілонов раніше вже намагався притягти Мадонну до відповідальності за порушення заборони на пропаганду гомосексуалізму серед неповнолітніх.

Втім, як стало відомо пізніше, Федеральна міграційна служба заступилася за поп-зірку, заявивши, що під час гастролей співачка не порушила російських законів.

Фото АР з сайту "Examiner"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів