Бредлі Купер живе з "крутою ціпонькою" і мріє про дітей

17 квітня 2013, 17:00

Американський актор Бредлі Купер розказав про найголовнішу жінку свого життя, з якою він мешкає разом.

Вона – "крута ціпонька", його мама Глорія.

Про це, а ще про те, як він мріяв стати ніндзя, 38-річний Купер розповів у інтерв’ю журналові "Details".

Зірка "Мій хлопець – псих" пригадує, що змалку захоплювався вояками, і прохав свого батька, щоби той віддав у ніндзя.


"…Я думав, що лише ніндзя розуміють значення життя та смерті. Тож я благав мого батька відіслати мене до Японії, доки мені не виповниться 21 рік, щоб я міг навчатися на ніндзя", - каже Купер.

38-річний Бредлі Купер живе з мамою

Акторового батька в 2011-му році забрав рак. Відтоді він та мама Глорія стали жити разом. На запитання, як їм ведеться, зірка відказує: "Найкраща відповідь яку я можу дати, ми виживаємо".

"Гляньмо правді в вічі: певно, і їй, до речі, нелегко жити з сином. Це життя… Ми потрібні одне одному. Тож ось ми тут", - говорить актор.

"Зрозумійте мене правильно. Не без складнощів… Але є одна річ: вона – крута ціпонька. Ми можемо тусуватися, і вона може проявляти гнучкість", - зазначає він.

Колись актор сподівається збільшити свою сім'ю і стати батьком.

"Я дуже сподіваюся, що в моєму житті це станеться. Я бачив, скільки радощів батькавство давало моєму татові. Тож я маю надію, що це – частина і мого шляху. Ти рухаєшся етапами свого життя, і батьківство здається природним етапом", - додає Купер.

Нагадаємо, Бредлі Купер колись зустрічавсяз актрисою Рене Зельвегер. Причиною їхнього розставання називали його небажання одружуватися. Не склалося в актора і з зіркою "Аватара" Зої Салдана.

Фото Reuters з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів